Behöver du ladda allt oftare? Då är det dags för ett nytt batteri!

Som Apple Premium Reseller och Certified Service Provider kan vi hjälpa dig att byta batteri i din Mac och iOS-enhet - från iPhone 4 och nyare samt alla iPad modeller! Perfekt för dig som använder telefonen hela dagen - dessutom klimatsmart och ekonomiskt.

För att byta batteri är du välkommen in i någon av våra tio butiker i Mälardalen eller i någon av våra fyra serviceverkstäder. Du kan även använda dig av vår smidiga inskicksservice - länk nedan. (Du registrerar ditt batteribyte som ett vanligt serviceärende.)

Batteribyte iPhone

Från iPhone 6 och nyare är det bara att komma in till någon av våra butiker. Med ett helt nytt originalbatteri håller den betydligt längre mellan laddningarna.

Batteribyte iPhone 5, 5S, SE, 6, 6+, 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+ - 795 kr
Batteribyte iPhone X, XR, XS, XS Max - 995 kr

Batteribyte Mac

Att byta batteri i sin Mac är kostnadseffektivt och miljövänligt, i en äldre Mac kan ett batteribyte ge ytterligare tre års längre livstid. Vi byter batteri i alla Macmodeller utom MacBook Pro Retina. 


Nytt batteri samt arbetskostnad kostar 1 995 kr inkl. moms. (Ej Retina)

Batteribyte iPad

Eftersom din iPad byts ut mot en utbytesenhet i motsvarande modell, åtgärdar vi inte enbart batteriproblemet, utan med ett nytt chassi försvinner alla repor och allt kalibreras enligt Apples regler. Vi lämnar tre månaders garanti på utbytesenheten, och om du har garanti kvar eller har köpt till AppleCare flyttas denna över till nya utbytesenheten. Då iPaden helt byts ut kommer all din information som bilder, anteckningar mm. att raderas - se till att ta en backup innan inlämning. Vi kan vi självklart om möjligt hjälpa dig att föra över informationen till nya utbytesenheten mot en kostnad av 395 kr.

Nytt batteri samt arbetskostnad kostar 1 595 kr inkl. moms.

 

 

 

Apple Authorized Service Providers

Hitta dina serviceverkstäder här!

Inskickservice


För dig som inte kan ta dig till någon av butiker eller serviceverkstäder erbjuder vi inskickservice. 

Registrera ditt ärende online och skicka in din produkt så hjälper vi dig!

 

Skicka in ditt serviceärende