Snabb reparation av Mac, iPad, iPhone och Apple-tillbehör över hela landet av våra specialister. Utförs utan mellanhänder direkt av Digital inn som är Apple Service Provider.


Behöver du byta glas på din iPhone eller behöver du laga din Mac-dator? Du kan lämna in ditt ärende i vilken som helst av våra butiker, så ser dem till att skicka vidare till närmaste verkstad. Vi utför service på alla Apples produkter, exempelvis iPad, iPhone, Apple Tv, Mac, Airport Express med mera. Då vi är auktoriserad av Apple använder vi endast originalreservdelar och alla våra tekniker är fullt certifierade på alla Apples produkter.

Viktigt att tänka på gällande service av iPhone är att ni säkerställer att det finns en backup då all information försvinner i samband med reparationen.

Tänk även på att ”Hitta min iPhone” måste vara avstängt innan vi kan hantera ärendet. Här hittar du information om hur du går tillväga för att stänga av det.

Önskar du boka tid för service kan du göra det genom att kontakta oss på service@digitalinn.se eller telefon 010-330 30 00. Notera att tidsbokningen endast gäller för fel som är relaterat till hårdvara och inte mjukvara.

För snabbare hantering kan du välja att registrera ditt ärende innan du kommer in till våra butiker, där kan du även välja att skicka in ditt ärende om du inte har möjlighet att besöka oss.

 





HITTA DINA SERVICEVERKSTÄDER HÄR:


ÖREBRO:
DROTTNINGGATAN 22

STOCKHOLM
GÖTGATAN 14

STOCKHOLM
SVEAVÄGEN 35



LINKÖPING:
TANNEFORSGATAN 3

UPPSALA:
DRAGARBRUNNSGATAN 38