Digital inn är så mycket mer än bara en butikskedja, vi är även en sprängfylld kunskapsbank.

Vår erfarenhet sträcker sig ända från 80-talet, våra säljare kan Apple utan och innan och bäst av allt, vi gillar att dela med oss! Vi brinner för att visa dig tips och trix i Apples produkter och program, att gå igenom hur enkelt och smidigt det är att flytta över alla filer från en PC till en Mac och att se dig upptäcka alla fördelar med egna ögon.

Med Apple fungerar saker helt enkelt som det ska och du får tekniska lösningar som ger tid över. En Mac-dator eller en iPad levereras med en mängd fantastiska program och funktioner som gör vardagen enklare och roligare. Mail, kalender och adressbok för att organisera. iPhoto, Garageband och iMovie för att skapa, organisera och lära. Utöver det är Mac OS X och iOS världens mest avancerade operativsystem med fantastiska funktioner och grafik.

Låt oss visa hur du får ut det mesta och bästa av dessa fantastiska produkter. Välkommen in på något av våra ca 1,5 timme långa seminarium på nybörjarnivå. Vi lär ut grunderna och du får möjlighet att ställa frågor.

 

Se aktuella seminarier här