Eventuella tillbehör behåller ni. I Flex Företag Plus ingår dessutom fri låneenhet och komplett funktionsgaranti. Vi står för ägandet och ni för användandet: slipp köpa in och själva administrera alla enheter, slipp krångel och ansvar om olyckan skulle vara framme, slipp risk för oförutsedda värdeminskningar.
Fördelar med Flex Företag:

  • Belastar inte företagets likviditet

  • Ni betalar endast för användandet - inte ägandet

  • Möjlighet att byta till nya enheter vartannat år (18 mån iPhone)

  • Tillbehör som bakas in i hyran behåller ni efter avtalets slut

  • Fast Track Service och försäkring ingår alltid i hyran!Ring vår företagsavdelning idag:
010-330 3000 eller kom in i någon av våra butiker!
Du hittar våra butiker HÄR!Varför köpa när ni kan hyra?

Med Digital inns tjänst Flex kan ni prenumerera på er IT-utrustning - ett smidigt sätt för anställda att alltid ha senaste modell Mac, iPad eller iPhone samtidigt som företaget slipper binda kapital. Flex ger er som kund ett bekymmersfritt användande av hård- och mjukvara utan risk för oförutsedda värdeminskningar och möjlighet till löpande uppgradering. Slipp köpa in och själva administrera alla enheter. Slipp krångel och ansvar om olyckan skulle vara framme. Enkelt, miljövänligt och flexibelt.

 

Till en fast månadskostnad ingår utrustning, försäkring, service och support så väl som ett miljövänligt och säkert återtag. Programvara och tillbehör kan väljas till. Med allting på en faktura underlättas er administration och budgetering. Värdet av utrustningen hålls utanför balansräkningen och prenumerationskostnaden bokförs i sin helhet som direkta kostnader knutna till användandet av utrustningen.

Digital inn Flex erbjuder operationella leasingavtal på 18 – 24 månader vilket innebär att du som kund alltid har möjlighet att ha de senaste maskinerna och slipper oroa dig för att maskinparken blir föråldrad. När prenumerationen närmar sig sitt slut, byter vi in din IT-utrustning och ersätter den med ny. Du sparar pengar då personalen har rätt utrustning ihop med fungerande rutiner för byte, support och service.

Miljö- och klimatfrågan är viktig för oss. Utöver en fördelaktig finansiering lägger vi stort värde i grön IT. När du finansierar din IT-utrustning hos Digital inn kan du vara helt komfortabel i att din förbrukade utrustning miljömässigt återvinns eller återanvänds. Våra tekniker ser till att all din data säkert raderas.

 

 

PRISEXEMPEL JUNI 2018:

 

 

MACBOOK AIR 13.3”
1.8 GHz | 8 GB | 128 GB

Flex 323 kr /mån
Flex+ 518 kr /mån


MACBOOK PRO 13.3”
2.3 GHz | 8 GB | 256 GB

Flex 528 kr /mån
Flex+ 723 kr /mån


MACBOOK PRO 13.3” TOUCH BAR
2.3 GHz | 8 GB | 256 GB

Flex 657 kr /mån
Flex+ 834 kr /mån


Välkommen in i någon av våra butiker eller ring oss idag!