Som företagare kan det vara en utmaning att integrera nya produkter och program i en befintlig miljö - men med rätt partner ger bytet dig ett lyft som ni kan rida på i många år framöver.

Digital inn har en av Sveriges starkaste företagsavdelningar för att kunna driva och utveckla dagens och morgondagens infrastruktur för den moderna kunskapsorganisationen. Vår vision är att bli kunskapsarbetarens självklara val, vilket vi vill uppnå genom att erbjuda de rätta Applebaserade lösningarna med hög service, till medvetna och krävande kunder, i den digitala kanalen så väl som på plats i företaget, hemmet och våra butiker.

I dialog med våra kunder har vi utvecklat ett erbjudande för företag som täcker in det som krävs för att förverkliga våra kunders visioner och drömmar. De skall kunna attrahera de bästa talangerna med toppmoderna lösningar och kunna tillskansa sig konkurrensfördelar med vår teknik och service som en av framgångsfaktorerna. 

 

 

  • Finansieringslösningar

    I Digital inns portfölj av finansieringslösningar finns en rad tjänster för att garanterat passa alla typer av företag. Ram...

Konsultation och supportavtal för företag


Vi skräddarsyr avtal och setup utefter era behov, utmaningar och ideer! Vi besvarar era funderingar inom 24 h och kan ha en certifierad Apple-expert hos er inom 48 h!

 

Kontakta oss