E-handel handlar om navigation, funktion & precision.

Lägg din beställning snabbt och enkelt på nätet, hämta den i din närmaste butik. Klicka hem en ny iPad på väg hem från jobbet och få den hemskickad med vår responsiva e-handel!  

Den fungerar perfekt i din iPhone, iPad och dator och du kan enkelt hitta allt du behöver för att göra ditt liv mer effektivt, inspirerande och roligare.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta på digitalinn.se.

Förutom designen har vi förbättrat navigationen, sökfunktionen och filtreringen. Ta del av hela vårt sortiment, lagersaldon i våra butiker och nyheter på marknaden. . 

Sökfunktion
På startsidan har vi en centrerad sökfunktion där du som kund kan skriva in sökord för just det du behöver. Om du har ett artikelnummer på den specifika produkten du söker kan du även skriva i den här och få träff. Vår sökfunktion är otroligt smart och snabb och känner igen produktnamn, tillverkare och parametrar. Prova den nu!

Meny & navigation
Med Meny-knappen, längst upp till vänster på varje sida, har du möjlighet att hitta eller navigera dig genom hela Digitalinn.se. Du hittar alla produktkategorier och tjänster du kan tänkas söka efter.  

Filtreringsfunktion
Sök och hitta dina produkter med hjälp av filter på produktkategorierna. Välj mellan filter till exempel pris, prestanda, tillverkare och popularitet mm.  

 

  • FAQ

    Digital inn är certifierat av Trygg E-handel