Det finns en hel värld av musik där ute. Musiktjänster, webbradiokanaler, personliga spellistor. Det ska vara enkelt att lyssna på musik och det ska låta bra. Glöm alla krångliga ljudsystem.


Med de nya SoundTouch® trådlösa musiksystemen kan du spela din favoritmusik trådlöst med fylligt Bose-ljud. Bose stilrena musiksystem SoundTouch är enkla att installera och ansluts till ett befintligt Wi-Fi®-hemmanätverk, så att musiken streamas direkt från internet till själva SoundTouch®-systemet. Ingen komplicerad utrustning behövs.

Musiksystemet finns i tre olika varianter – från det lilla smidiga SoundTouch 10, via lite större SoundTouch 20 till det kraftfulla SoundTouch 30. Systemen finns in både svart och vitt och smälter in i alla slags rum.

Installationen går snabbt och enkelt via SoundTouch®-appen på din smarttelefon, surfplatta eller dator. Du kan börja lyssna efter bara några minuter. Appen är kompatibel med de flesta iOS-, Windows-, Mac- och Android™-system.

Ett enkelt knapptryck

Det som gör SoundTouch® så unikt är att man inte behöver använda någon smarttelefon, surfplatta eller dator för att välja och spela musik. Varje system har sex förvalsknappar som gör allt mycket enklare. Man kopplar knapparna till sina favoritmusikkällor på nätet – musiktjänster, radiokanaler och podsändningar – eller låtar som man sparat på datorn. Sedan är det bara att trycka på önskad förvalsknapp, så startar musiken. På så sätt får man åtkomst till sin favoritmusik direkt, till och med utan telefon och surfplatta.

Utöka ditt system - en produkt för varje typ av rum

Vill man kan man lägga till fler ljudsystem från Bose när man vill, från enskilda högtalare till utomhushögtalare och hemmabiosystem. Systemen samverkar så att du kan spela samma musik i alla rum eller olika musik i olika rum.

Utforska musiken

SoundTouch® levereras med en kostnadsfri, kraftfull app som ger användarna möjlighet att streama sina favoriter bland miljontals låtar från Spotify och Deezer eller lyssna till olika webbradiokanaler och din egen musiksamling. Med SoundTouch®-appen kan du kontrollera musiken var som helst i hemmet via telefonen eller surfplattan.

Inbyggd Bluetooth

SoundTouch-systemen har nu även inbyggd Blue- tooth vilket gör att man också kan spela musik direkt via Bluetooth-enheter som smarttelefonen och surfplattan.

SoundTouch 10

Det enklaste sättet att få musiken att höras överallt i hemmet. Dessutom är det så litet att du kan placera det i princip var som helst och streama miljontals låtar från musiktjänster, webbradiokanaler och lagrade musikbibliotek

Från 1 759 kr

SoundTouch 10

SoundTouch 20

Systemet ansluts direkt till ditt Wi-Fi-nätverk utan att du behöver bry dig om någon komplicerad utrustning. Upplev klart ljud som fyller hela rummet från ett kompakt system som kan placeras överallt.

Från 3 439 kr

SoundTouch 20

SoundTouch 30

Högtalare som använder exklusiv vågledarteknik som utformats kring en högpresterande bashögtalare för att skapa ett djupt och fylligt ljud som kan fylla dina största rum.

Från 5 199 kr

SoundTouch 30