150 städer fullspäckade med bra platser att besöka och vackra reseguider från lokala experter. Supersnabbt offline! Se vad du vill titta på, göra och äta när du anländer.

Gratis

Miljoner omdömen, bilder och kartor från resenärer. Enkelt att hitta billiga biljetter, de bästa hotellen, bra restauranger och roliga saker att göra var du än befinner dig.

Gratis

App, skapad av Utrikesdepartementet för att informera om bestämmelser och viktiga omständigheter i de länder som du planerar att åka till.

Gratis

Hipmunk är en jämförelsesajt för flyg och hotell som även inkluderar Airbnb och HomeAway i sökningen för billigare sovalternativ. Kostnadsmedvetna resenärer på budget kommer att älska appen.

Gratis

För selfie-älskaren. Nu kan du kombinera en resebild med en selfie. Frontback tar två bilder samtidigt med din iPhones båda kameror. En som bakgrund och den andra som selfie och sammanfogar till en

Gratis

En uppsjö kontaktuppgifter och omfattande recensioner av lokala restauranger, butiker, barer och andra etablissemang i området. Du kan även avgränsa sökresultaten baserat på pris, avstånd, och klockslag.

Gratis

Airbnb öppnar dörren till några av världens mest intressanta boenden och är det enklaste sättet att tjäna litet pengar på ditt extra utrymme. Med över 600.000 boenden i fler än 34.000 städer öppnar Airbnb dörren till just din upplevelse.

Gratis

Håll koll på reskostnaderna när de ska delas mellan vänner, familj eller andra medresenärer. Skapa en profil för alla deltagare och lägg enkelt till kostnaderna även om de ska delas ojämnt. Stöd för flera valutor.

20 kr

Den obligatoriska väderappen. Det spelar ingen roll vart du ska eller när du åker, så undrar du: blir det sol imorgon? Allt som oftast har appen rätt.

30 kr