Låt dina idéer ta form med Intuos 3D

Är du redo att skapa 3D-konst? Intuos 3D har allt du behöver för att komma igång. Det är lätt att lära sig och tillräckligt kraftfullt för att sätta din fantasi i rörelse. Intuos 3D låter dina idéerna ta form. Med hjälp av en tryckkänslig penna och det lätthanterliga programmet ZBrushCore® skulpterar och målar du 3D-modeller i digital miljö - från en mall eller ett objekt. När du arbetar kan du använda touch-gester. Sedan kan du dela det för användning i andra kreativa applikationer eller skriva ut det i 3D. På webben finns det startguider och videofilmer som inspirerar och instruerar. Snabbknapparna (ExpressKeys™) har tidsbesparande kommandon anpassade för 3D-modellering. Aldrig förut har det varit så här enkelt att skapa i 3D.


Allt du behöver i en enda kreativ låda

Vad du än föreställer dig kan du nu förverkliga med Intuos 3D. I ett och samma paket hittar du allt du behöver för att skapa 3D-konst. I alla kvalitetsritplattor för Wacom Intuos 3D ingår det nedladdningsbara 3D-programmet ZBrushCore® och startguider på webben. Med ett enda köp kan du skapa 3D-konst från idé till färdig produkt.


Ge din konst en ny dimension

Prova något nytt med Intuos 3D. Se dina egna idéer på ur en ny vinkel. Det är lätt att komma igång och nästan omöjligt att sluta.

Bamboo Slate

Skriv som vanligt med penna på ett papper. Därefter kan du lagra och dela dina anteckningar och idéer i molnet. Bamboo Slate är ett smart anteckningsblock med en smart penna som låter dig skriva naturligt på papper, och med en knapptryckning förvandla dina handskrivna anteckningar till digitala filer. Med appen Wacom Inkspace kan du genom Bluetooth® ordna, ändra och dela dina anteckningar och skisser på din smarttelefon eller surfplatta (iOS eller Android). Du behöver inte oroa dig om din mobila enhet inte finns i närheten – du kan lagra upp till 100 sidor på din Bamboo Slate och synkronisera dem senare. 

Bamboo Folio

Skriv som vanligt med penna på ett papper. Därefter kan du lagra och dela dina anteckningar och idéer i molnet. Bamboo Folio är ett smart fodral med en smart penna som låter dig skriva naturligt på papper, och med en knapptryckning förvandla dina handskrivna anteckningar till digitala filer. Med appen Wacom Inkspace kan du genom Bluetooth® ordna, ändra och dela dina anteckningar och skisser på din smarttelefon eller surfplatta (iOS eller Android). Du behöver inte oroa dig om din mobila enhet inte finns i närheten – du kan lagra upp till 100 sidor på din Bamboo Slate och synkronisera dem senare. 

 

Bamboo Stylus Duo 4

Två-i-en penna för pekskärmar och papper

Bamboo Duo är en oumbärlig två i en penna med en kolfiberspets som du kan använda för att mjukt peka, anteckna och rita på alla pekskärmar i ena änden och en svart högkvalitativ kulspetspenna som du skriver på papper med i den andra. Med den triangelformade designen och mjuka ytan ligger den skönt i handen. 

Hämta Bamboo Paper-appen för att enkelt anteckna och skissa och använd Inkspace-tjänsten för att lagra, skapa och dela med dig av dina idéer. 

Bamboo Stylus Solo 4

Navigera och skriv smidigt på pekskärmarBamboo Solo är en penna som gör det smidigt att navigera, peka, anteckna och rita på din surfplatta, smarttelefon eller pekskärmsdator. Tack vare dess ergonomiska triangelformade design och mjuka premiumyta ligger den skönt i handen och känns som en riktig penna. Bamboo Solo är kompatibel med alla pekskärmsenheter som baseras på iOS, Android och Windows. Hämta Bamboo Paper-appen för att enkelt fånga dina anteckningar och skisser.Med Inkspace-tjänsten blir det en enkelt att lagra, skapa och dela dina idéer.

Bamboo Omni

Anteckna enkelt och direkt på skärmen Bamboo Omni en penna med tunn spets som utformats för att du snabbt ska kunna anteckna på din iOS- eller Android-pekskärm. Det behövs ingen särskild app och Bamboo Omni fungerar även utan Bluetooth. För att skydda den tåliga 1,9 mm tunna spetsen och för att slå på och av pennan, vrider du på din Bamboo Omni. Pennan känns bekväm i handen tack vare dess ergonomiska trekantiga, mjuka premiumyta och det högkvalitativa materialet. I Bamboo Paper-appen kan du fånga dina anteckningar, idéer och skisser. Med Inkspace-tjänsten blir det enkelt att lagra, skapa och dela dina idéer med andra. Dessutom finns det många fler verktyg att utforska på Wacom-marknadsplatsen.