För 10 år sedan utvecklade Apple ett nytt koncept i vår butik på Sveavägen i Stockholm. Det blev en butik där konsumenter äntligen kunde få hela Apple-upplevelsen, ett startskott för vad som kom att bli det världsomspännande konceptet Apple Premium Reseller.

Dessa stolta traditioner följer vi nu upp på företagssidan med vårt helt nyöppnade Digital inn Business Center på Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm, den första av sitt slag i världen. Helt fokuserat kring företagslösningar med Apples teknik i center.

Den 9 september slog vi upp portarna, bjöd på champagne, snittar samt visade våra företagskunder de nybyggda lokalerna och passade på att njuta av Apples Keynote tillsammans.

Vårt nya Business Center är dedikerat enbart för B2B och här visar vi er nästa generationens lösningar med Apples teknik och hur ni kan få det att fungera på just ert företag. Digital inn har en av Sveriges starkaste företagsavdelningar för att kunna driva och utveckla dagens och morgondagens infrastruktur för den moderna kunskapsorganisationen.

Välkommen en trappa upp över butiken på Birger Jarlsgatan för att upptäcka en helt ny värld av företagslösningar. Besök vårt klassrum där vi håller i säljarträffar och seminarier, eller varför inte boka ett möte i vårt toppmoderna konferensrum för att diskutera projekt och flöden?

Som företagare kan det vara en utmaning att integrera nya produkter och program i en befintlig miljö - men med rätt partner ger bytet dig ett lyft som ni kan rida på i många år framöver.