E-handel handlar om navigation, funktion & precision. Lägg din beställning snabbt och enkelt på nätet, hämta den i din närmaste butik. Klicka hem en ny iPad på väg hem från jobbet och få den hemskickad med vår responsiva e-handel! 

Den fungerar perfekt i din iPhone, iPad och dator och du kan enkelt hitta allt du behöver för att göra ditt liv mer effektivt, inspirerande och roligare. 

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta på Digitalinn.se.

Förutom designen har vi förbättrat navigationen, sökfunktionen och filtreringen. Ta del av hela vårt sortiment, lagersaldon i våra butiker och nyheter på marknaden. 

Sökfunktion

På startsidan har vi en centrerad sökfunktion där du som kund kan skriva i sökord för just det du behöver. Om du har artikelnummer på den specifika produkten du är ute efter kan du även skriva i den här och få träff. Vår sökfunktion är otroligt smart och snabb och känner igen produktnamn, tillverkare och parametrar du söker efter. Prova den nu!

Meny & Navigation

Med Meny-knappen, längst upp till höger på varje sida, har du möjlighet att hitta eller navigera dig genom hela Digitalinn.se. Du hittar alla produktkategorier och tjänster du kan tänkas söka efter. 

Filtreringsfunktion

Sök och hitta dina produkter med hjälp av filter på produktkategorierna. Välj mellan filter så som pris, prestanda, tillverkare och popularitet mm. 

 

  • Kontakta kundtjänst

    Kontakta vår kundtjänst alla vardagar mellan 9-17 på 010-330 3000 eller fyll i formuläret så tar ...