När du köper en vara eller en tjänst på distans via e-handel har du enligt lag rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige.

Inom dessa 14 dagar har du full rätt att skicka tillbaka varan till oss på Digital inn. Däremot måste du kontakta oss för att få ett giltigt returnummer INNAN du lägger varan på brevlådan. Om du ångrar dig efter att du handlat och det inte är något fel på produkten får du själv betala returfrakten. Är din produkt trasig - klicka här för att komma till reklamationer.

För att returnera en vara hos Digital inn ska du fylla i nedan formulär. Vår returavdelning kommer då att kontakta er med ett returnummer som är giltigt i 14 dagar tillsammans med en retursedel som du använder för att skicka tillbaka varan. Returfrakten kostar 63 kr.  Varor som återsändes utan returnummer kommer att returneras till er utan åtgärd och ni debiteras fraktkostnad enligt gällande prislista. Återbetalning sker inom 30 dagar vid ångerrätt.

Returer bör lämpligen återsändas i originalförpackning eller annan för produkten lämplig förpackning, samt vara väl förpackade i ordentligt ytteremballage. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning debiteras dig som kund.

Om ett förskottsutbyte sker av defekt produkt, och den defekta produkten EJ returneras inom 10 dagar debiterar vi er fullt pris för den defekta produkten inklusive frakt- och andra omkostnader.

Vid frågor om returer kontakta retur@digitalinn.se. Om ni har fått ett returnummer ange gärna det för snabbare hantering.

 
Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst som är tillgänglig via telefon vardagar 9-17 eller skicka ett mail så besvarar vi det inom 24 h.

010-330 3000

webshop@digitalinn.se

service@digitalinn.se