Vi är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med 9 butiker runt om i Mälardalen. Certifierade butikssäljare, ett starkt företagsteam och Apples högsta kvalitetsstämpel på service gör att vi kan erbjuda tjänster och lösningar för IT-miljö, seminarium, utbildningar och event där du får ta del och lära dig om den senaste tekniken.

I våra butiker hittar du utöver Apples hela sortiment också tillbehör, hörlurar och Hi-Fi från marknadens bästa och hetaste märken. Vi vidareutbildas fortlöpande både internt och av Apple och certifieras för att kunna ge dig som kund rätt service i alla situationer.

Digital inn öppnade sin första butik i Örebro 2008. Efter det har vi växt snabbt, och har nu 9 butiker spridda över Stockholm, Eskilstuna, Linköping, Uppsala och Örebro.

Vi är idag Nordens starkaste Apple Premium Reseller-partner på B2B sidan och är dessutom Sveriges starkaste och största Apple Premium Service Provider. Det betyder att vi lever upp till höga krav på kundnöjdhet, snabbhet och kompetens så att du kan vara säker på att du alltid får snabbast och bästa möjliga service på din Appleprodukt.

Välkommen till oss!

  • Företagsuppgifter

    Digital inn AB
    ORG.NR: 556636-7644