Vår vision är att bli kunskapsarbetarens självklara val, vilket vi skall uppnå genom att erbjuda de rätta Applebaserade lösningarna med hög service, till medvetna och krävande konsumenter samt proffs, i den digitala kanalen så väl som på plats i företaget, hemmet och våra butiker.

En vision vi alla lever efter varje dag och som vi tror är med och bygger ett bättre Sverige i en global konkurrensutsatt värld. På Digital inn satsar vi också hårt på personalen och har bland Sveriges bästa utvecklingsmöjligheter med egen affärsskola, specialsydda program för varje karriärsteg och ett stort utbud med certifieringar du förväntas ta.

Vi servar Sveriges alla kunskapsarbetare, totalt en halv miljon människor inklusive deras familjer och företag, och vet på djupet hur vi skall göra skillnad. Vi drivs av att hjälpa våra kunder till framgångar, allt från designern, företagsledaren, kreatören, säljare till marknadsföraren och ingenjören. 

Digital inn öppnade sin första butik i Örebro 2008. Efter har vi växt snabbt, och har nu 10 butiker spridda över Stockholm, Eskilstuna, Linköping, Uppsala och Örebro. Vi är idag Nordens starkaste Apple Premium Reseller-partner på B2B sidan och är dessutom Sveriges starkaste och största Apple Authorized Service Provider. I våra butiker hittar du utöver Apples hela sortiment också tillbehör, hörlurar och Hi-Fi från marknadens bästa och hetaste märken. Vår butikspersonal är alla Apple-certifierade och kan erbjuda dig tjänster och lösningar såsom RIT – hushållsnära tjänster för din IT-miljö, seminarium, utbildningar och event där du får ta del och lära dig om den senaste tekniken. Vår service har Apples kvalitetsstämpel - Apple Authorized Service Provider. Det betyder att vi lever upp till höga krav på kundnöjdhet, snabbhet och kompetens så att du kan vara säker på att du alltid får snabbast och bästa möjliga service på din Appleprodukt. Välkommen att kontakta oss!

  • Företagsuppgifter

    Digital inn AB
    ORG.NR: 556636-7644