Är du en teknikintresserad problemlösare och vill arbeta med kunderna i fokus? Har du ett stort intresse för Apples produkter och vill utvecklas i branschen? Då kan du bli vår nästa Apple Expert!

Vi söker nu en person till vår serviceavdelning i Stockholm, Sveavägen 35. Apple har klassificerat oss som Premium Service Provider för vårt hårda arbete med kundnöjdhet och vår ambition är att bli Sveriges mest positivt omtalade Apple-serviceverkstad och att bidra med fantastisk service.

Om tjänsten

Som Apple Expert på Digital inn kommer du tillhöra ett serviceteam som dagligen arbetar med att felsöka, diagnostisera och reparera Apple-produkter. Kundbemötande i form av schemalagda tidsbokningar förekommer och därmed är hög social kompetens samt ett genuint intresse för att lösa kundernas problem av stor vikt. Kundkontakt sker främst över mail och sms men även över telefon samt möte i butik. Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med serviceteamet att kontinuerligt utbildas inom de senaste Apple-produkterna samt kontrollera statistikrapporter för att se till att vi möter Apples och våra krav för Apple Premium Service Provider status. Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du ansvarar för att alla ärenden hanteras snabbt och effektivt med högsta kvalitet i åtanke.

Vi söker dig som:

Är tekniskt intresserad och tycker att det är roligt at lära dig mer om teknik och Apples produkter. Som person är du strukturerad och driver på ditt arbete självständigt. Likväl trivs du att arbeta i team och har god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för utmanande problem och du drivs av att befinna dig i en miljö där du får hjälpa människor med din kompetens. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi vill att du…

• Har teknik som intresse
• Har hög social kompetens
• Har läst gymnasieutbildning
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Är stresstålig och kan hantera många bollar i luften

Det är meriterande om du…

• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Har en teknisk bakgrund
• Har grundläggande kunskaper av Apples produkter
• Har administrativa färdigheter

Utbildningar

Som servicetekniker hos Digital Inn erbjuder Apple en rad olika certifieringar. De främsta och mest nödvändiga certifieringarna är följande:

• Apple Certified Macintosh Technician (ACMT)
• Apple Certified iOS Technician (ACIT)
 

Grundläggande anställningsvillkor:

Start: Aug/sep 2019

Omfattning: Heltid 09:00-18:00, vardagar med flex

Placering: Sveavägen 35, Stockholm

Löneanspråk: Fast + Bonus

Befattning: Servicetekniker (Apple Expert)

Din ansökan innehållandes CV och personligt brev märker du med Servicetekniker och skickar till carl.edstrom@digitalinn.se