Sälj in Applebaserade lösningar till företag.

Digital inn är idag en av Sveriges ledande APR:er (Apple Premium Reseller). Vårt främsta varumärke är självklart Apple men vi jobbar även med andra premiumvarumärken som Bose, Sonos m.fl. Tillsammans med service och konsult erbjuder vi helhetslösningar för företag.

Denna tjänst innebär att sälja in olika Applebaserade lösningar till företag. Det kan handla om nätverkslösningar, lagrings/serverlösningar eller rena produktköp.

Vi söker dig som:

Våra kunder är det viktigaste vi har. Det är därför viktigt att du har en bra förmåga att knyta nya kontakter men också att aktivt underhålla befintliga. Du är tävlingsinriktad, målfokuserad med ett brinnande engagemang för ditt arbete. Du har lätt att ta till dig tekniska lösningar och viss vana av Apples produkter är meriterande. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper både i svenska och engelska.

Just nu har vi tre öppna tjänster. Två av dessa innebär arbete mot mindre företag, driva in nya kunder och försäljning. Den tredje tjänsten innebär arbete mot befintliga kunder där du ska driva in merförsäljning och underhålla en god relation.

För att lyckas i dessa roller tror vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning "Business to Business", antigen över telefon eller från fältet. Att du är självgående och kan ta egna initiativ ser vi som en självklarhet. Vi tror att dina personliga egenskaper och intressen genomsyras av ett genuint engagemang för Apples produkter, hög social kompetens, ett stort ansvarstagande gentemot befintliga som nya kunder och en förmåga samt drivkraft att arbeta mot tydligt uppsatta mål.

Digital inn erbjuder dig:

Du kommer att få en tydlig karriärstrappa för att avancera i din roll i ett snabbt växande och framgångsrikt företag. Du kommer att få möjlighet att representera Nordens ledande Apple-partner. Du får gedigen utbildning i Apples produkter och det finns erfarna medarbetare att tillgå.

 

Grundläggande anställningsvillkor:

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön + provision

Tillträde: Enligt överenskommelse

Din ansökan innehållandes CV, personligt brev och betyg märker du med ”Innesäljare” och skickar till isak@digitalinn.se

Endast ansökningar med fullständiga dokument kommer att accepteras i rekryteringsprocessen.