Sälj in Applebaserade lösningar till företag i ditt geografiska område.

Vi söker företagssäljare till Stockholm och Uppsala.

Digital inn är idag en av Sveriges ledande APR:er (Apple Premium Reseller). Vårt främsta varumärke är självklart Apple men vi jobbar även med andra premiumvarumärken som Bose, Sonos, Jamf m.fl. Tillsammans med service och konsult erbjuder vi helhetslösningar för företag.

Om tjänsten

Denna tjänst innebär att sälja in olika Applebaserade lösningar till företag. Det kan handla om nätverkslösningar, lagrings/serverlösningar, MDM/DEP, finansiering eller rena produktköp. Du utgår från Stockholm eller Uppsala men arbetet kan skötas från valfri plats. Stockholm-s/Uppsala-området är det primära upptagningsområdet men det finns möjligheter att expandera området vid behov. Du får tillgång till nödvändiga arbetsredskap.

Vi söker dig som…

Våra kunder är det viktigaste vi har. Det är därför viktigt att du har en bra förmåga att knyta nya kontakter men också att aktivt underhålla befintliga. Du är lösningsorienterad, tävlingsinriktad och målfokuserad. Du har lätt att ta till dig tekniska lösningar och viss vana av Apples produkter är meriterande. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper både i svenska och engelska.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av fältförsäljning "Business to Business", då kundbesök kommer att vara en stor del av dina vardagliga arbetsuppgifter. Att du är självgående och kan ta egna initiativ ser vi som en självklarhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper och intressen genomsyras av ett genuint engagemang för Apples produkter, hög social kompetens, ett stort ansvarstagande gentemot befintliga som nya kunder och en förmåga samt drivkraft att arbeta mot tydligt uppsatta mål. Det är ett krav att du har B-körkort.

Digital inn erbjuder dig:

Du kommer att få en tydlig karriärstrappa för att avancera i din roll i ett snabbt växande och framgångsrikt företag. Du kommer att få möjlighet att representera Nordens ledande Apple-partner. Du får gedigen utbildning i Apples produkter och det finns erfarna medarbetare att tillgå.

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision
Tillträde: Enligt överenskommelse

Din ansökan innehållandes CV, personligt brev och betyg märker du med ”Företagssäljare” och skickar till nils.lindeblad@digitalinn.se
Endast ansökningar med fullständiga dokument kommer att accepteras i rekryteringsprocessen.