Bli en av våra viktigaste medarbetare och vårt företags ansikte utåt. Ta hand om kunden från att den kommer in i butiken tills att den går ut.

Vi söker butikssäljare till våra butiker i Stockholm, Uppsala, Linköping och Eskilstuna.

Om tjänsten:
Som butikssäljare på Digital inn är du en av de viktigaste medarbetarna för oss och företagets ansikte utåt. Du jobbar med att ta hand om kunden från att den kommer in i butiken tills att den går ut. Du strävar efter att med ditt engagemang ge kunden den absolut bästa kundupplevelsen. Du är en person som har service i ryggraden och att se till att dina blir kunder nöjda är en självklarhet för dig. Du är även resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. 


Vi söker dig som har:
- erfarenhet av försäljning, kundvård och service
- intresse av dagens teknik
- fullständig gymnasieutbildning
- goda engelskakunskaper

Meriterande är även om du har tidigare erfarenheter inom serivcerelaterade yrken och dessutom har jobbat med Apples produkter. Vi ser gärna att du drivs av försäljning och alltid strävar efter att ge dina kunder bästa möjliga lösning.

Vi tror att du kommer bidra med den starka teamkänslan som finns i våra butiker. Med en stark drivkraft och ambition tar du dig framåt. Du brinner för att ge kunden den bästa upplevelsen i butiken och du når både självständigt,, samt tillsammans med dina kollegor, uppsatta försäljningsmål. 

Vi erbjuder:
Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. För vår butikspersonal erbjuder vi bland annat utbildning i försäljning och kundvård samt möjligheten att växa vidare inom bolaget med en tydlig karriärstege. 
Vill du ta plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av en stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje? Då tror vi att du är helt rätt person för oss och att vi är helt rätt plats för dig. 

Välkommen in med din ansökan till jobb@digitalinn.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi vill gärna ha in din ansökan så snart som möjligt. 

Tjänsterna är på ca 25-50 % och placerade i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Linköping.

 

Kontaktperson Stockholm: Mikael Blomquist, Retailchef. mikael.blomquist@digitalinn.se

Kontaktperson Linköping: Daniel Birgersson, Butikschef:  daniel.birgersson@digitalinn.se

Kontaktperson Eskilstuna: Carl Toll, Tf. Butikschef:  carl.toll@digitalinn.se

Kontaktperson Uppsala: Edis Podrug, Butikschef:  edis.podrug@digitalinn.se

 


Anställning: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning samt fast lön + provision.