Som Account Manager hos oss kommer du ingå i en grupp om fem personer vars huvudsakliga uppgift är att skapa affärsnytta.

Detta gör vi genom att bygga upp egna kundportföljer som vi utvecklar och gör lönsamma. I takt med att din portfölj växer så kommer din roll också utvecklas. Till vårt förfogande har vi Apples hela produktportfölj och även möjlighet att flera världsledande produkter. Vi utgår ifrån våra nya lokaler i Kista och kommer tillsammans se till att skapa en arbetsplats som man älskar.

Om oss:
Vi är idag Nordens starkaste Apple Premium Reseller-partner på B2B sidan och är dessutom Sveriges starkaste och största Apple Premium Service Provider. Det betyder att vi lever upp till höga krav på kundnöjdhet, snabbhet och kompetens så att du kan vara säker på att du alltid får snabbast och bästa möjliga service på din Appleprodukt.

Din chef heter Fredrik Magnusson och han har fått möjligheten att bygga upp ett nytt affärsben inom Digital Inn. Han kommer från telekombranschen men har även varit ute och testat sina vingar i andra branscher. Som ledare kan du förvänta dig en lyhörd, ödmjuk och energisk person som brinner för att bygga starka grupper som tillsammans åstadkommer stora saker. Fredrik bryr mig om dig, han vet att om du mår bra så kommer ni tillsammans att göra ett fantastiskt jobb.

Om Dig:
Du är en person som har huvudet på rätt ställe. Du gillar sociala tillställningar och har kanske ett förflutet inom idrottens värld där tävling och att vinna ligger dig varmt om hjärtat. Du har arbetat inom försäljning i några år och känner dig redo att ta nästa kliv. Nästa kliv behöver inte innebära en ny roll utan det kan innebära ett miljöombyte där du känner att du vill kunna vara med och påverka. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot företag eftersom den första tiden hos oss kommer präglas av nykundsbearbetning.

Digital Inn erbjuder dig:

Du kommer att få en tydlig karriärstrappa för att avancera i din roll i ett snabbt växande och framgångsrikt företag. Du kommer få möjligheten att representera Nordens ledande Apple-partner. Du kommer att erhålla gedigen utbildning i Apples produkter och ett professionellt säljstöd i form av kontinuerlig coachning från meriterade och kompetenta ledare och tydligt uppsatta mål. Du kommer att utgå ifrån fräscha lokaler i Kista samt även få tillgång till tjänstebil.

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid.

Lön: Fast lön + provision

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Fredrik Magnusson, fredrik.magnusson@digitalinn.se

Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till fredrik.magnusson@digitalinn.se