Sveriges största Apple Premium Reseller söker nu en ny marknadsassistent! 

Är du kreativ, driven och intresserad av teknik? Då är det möjligt att detta jobb på vår marknadsavdelning passar dig perfekt. Vi på Digital Inn letar just nu efter en driven och strukturerad person som kan hjälpa oss att höja marknadsföringen till nya nivåer.

Som marknadsassistent kommer du att jobba med många olika viktiga aspekter av det som representerar Digital Inn. Du kommer koordinera marknadsföringen på allt från hemsidan och butik till sociala medier, och delta i skapandet av vårt ansikte utåt. Arbetet kräver ett kreativt tänkande och ett kunnande i Adobes program Illustrator, Photoshop och InDesign eftersom en stor del går ut på att just skapa och utforma material till alla plattformar vi finns på. Du ska vara kunnig i webbutveckling och kunna hantera CMS som EPi Server och N2. Det kräver även att du har lätt för att formulera dig, och att du har bra intuition för hur man fångar läsarens uppmärksamhet och intresse i skrift. 

 

Digital Inn har funnits sedan 2008 då vi öppnade vår första butik i Örebro. Efter det har vi växt så det knakar och har idag 130 anställda och 9 butiker i Stockholm och Mälardalen. Som marknadsassistent sitter du på huvudkontoret i Stockholm med många härliga medarbetare som alla brinner för Apples produkter. Vi har Apples högsta certifiering i både försäljning och service, och kommer du in i en av våra butiker kommer du att mötas av breda leenden och ett lika brett utbud av allt från MacBooks och iPhones till mobilskal och laddare. Tillsammans ser vi till att vara en spännande och utvecklande arbetsplats där alla får känna sig som en del av teamet. 

 

Vi söker dig som har: 

  • Högskoleutbildning inom passande område 
  • Erfarenhet av arbete med marknadsföring, webb eller/och grafisk design 
  • Kunskap i Adobes program, så som Illstrator och Photoshop 
  • Grundläggande kunskap i CMS
  • Intresse för e-handel
  • Grundläggande kunskaper i SEO
  • Vill vara med och skapa ”the Apple experience” 

 

Stämmer detta in på dig? Om du dessutom vill vara en del av en inkluderande och utvecklande arbetsplats där du får vara kreativ på jobbet är chanserna stora att du passar in perfekt hos oss! 

 

Omfattning: Anställningen är initialt ett vikariat under 1 år med möjlighet till förlängning. 

Lön: Fast lön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Din ansökan innehållandes CV, personligt brev och betyg märker du med ”Marknadsassistent” och skickar till isak@digitalinn.se

Endast ansökningar med fullständiga dokument kommer att accepteras i rekryteringsprocessen.

Intervjuer kommer att hållas löpande.