Våra medarbetare är det viktigaste vi har. För att kunna rekrytera och behålla rätt medarbetare lägger vi stor vikt vid att skapa en dynamisk arbetsplats som får människor att både trivas och utvecklas.

Digital inn är en av Sveriges största återförsäljare av Apple-varor med nio butiker runt omkring Stockholm och Mälardalen. Vi omsätter cirka 500 mkr årligen och har drygt 130 anställda. Vi har en ung och flexibel organisation med stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi arbetar med tydliga karriärstegar inom respektive affärsområde och är mycket måna om att ta vara på våra medarbetares kompetenser. Genom glädje, engagemang och kunskap når vi både våra individuella och företagets mål.
 

Arbeta hos oss:

Du är varmt välkommen att skicka in din spontanansökan med CV samt personligt brev till jobb@digitalinn.se. Vi matchar din ansökan mot aktuella tjänster hos oss samt sparar dina inskickade uppgifter inför framtiden.


Dina uppgifter behandlas givetvis med sekretess samt i enighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

 

Våra lediga tjänster just nu:

  • Innesäljare

    Sälj in Applebaserade lösningar till företag.

  • Butikssäljare

    Bli en av våra viktigaste medarbetare och vårt företags ansikte utåt. Ta hand om kunden från att den kommer in i butike...

  • Företagssäljare

    Sälj in Applebaserade lösningar till företag i ditt geografiska område.