Vi lanserar nu en ny tjänst som heter Upgrade. Upgrade är till för dig som alltid vill ha det senaste! Fördelarna med Upgrade är många, du betalar en mycket lägre månadskostnad för din iPhone eftersom du lämnar tillbaka den efter 1 år. Du har alltid förtur i vår servicekö om det skulle hända någonting under årets gång. 

Upgraded gör det enkelt och smidigt att äga dina enheter. Du betalar en fast månadskostnad och får möjlighet att uppgradera dina enheter när du vill.


Så här funkar det:
    1    Välj dina enheter
    2    Välj när du vill uppgradera
    3    Prata med din säljare som hjälper dig komma igång!

 

Inför din uppgradering får du ett mail från oss med en tidsbokning — när du kommer in så hjälper vi dig att enkelt och tryggt byta ut dina enheter och flytta över all din information.

När du tecknar dig för Upgraded första gången byter vi in alla dina nuvarande enheter och ger rabatt på din månadskostnad. Självklart kan du komma in med enheter i efterhand och få rabatt på din månadskostnad. Du kan även välja till AppleCare+ som är Apples egen försäkring som täcker alla typer av skador på din telefon. 

Nedan finner du tre prisexempel för tre olika modeller av iPhone med AppleCare+ och tre utan.

Har du redan hunnit byta till en iPhone7 så har vi givetvis samma erbjudande på en dator, iPad eller Apple Watch. Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig med Upgrade!

ENKELT

Upgrade gör det enkelt att äga dina enheter, du har allt samlat på en månadskostnad och när det är dags att uppgradera dig har du allt på samma ställe.

MILJÖVÄNLIGT

Alla dina använda enheter raderas säkert och får ett nytt liv hos någon annan.

PRISVÄRT

Eftersom du byter ut dina enheter löpande blir din månadskostnad betydligt lägre än om du hade köpt enheterna kontant.