Fyll ditt hem med musik. Spotify-frälst, iTunes-fanatiker eller Soundcloud-junkie? Genom Sonos får du tillgång till dina favorittjänster

för musikstreaming och över 100 000 internetradiostationer från hela världen som du kan spela i hela ditt hem.

Med Sonos-appen kan du hitta, spela upp, styra och utforska din musik, på dina villkor. Appen samlar alla musiktjänster på ett ställe och du väljer enkelt i vilket rum du vill spela vilken musik. Har du fest kan du enkelt gruppera alla rum och spela samma musik i hela hemmet.

Enkelt att installera och expandera
Inga sladdar, trådlöst! Placera din Sonos-högtalare i valfritt rum och anslut till ditt WiFi genom Sonos-appen. Lägg enkelt till fler högtalare och fyll ditt hem med musik, rum för rum. Regelbundna programuppdateringar med nya funktioner och tjänster ser till att dina högtalare bara blir smartare och smartare med tiden. Koppla ihop två likadana PLAY-högtalare som stereopar och lägg till SUB om du vill ha extra bas.

Renare ljud med smartare högtalare
Trueplay gör din Sonos-högtalare smartare, mer medveten och mer lyhörd. Den använder din iPhone eller iPad för att mäta rummets specifika akustiska egenskaper. Sedan justerar den din högtalare så mycket eller litet som behövs för att ge ett ljud som gör musiken rättvisa och är rätt för rummet.

Genom att använda din Sonos-högtalares programvara för att göra exakta akustiska justeringar, ibland stora, ibland små, ser Trueplay till att du alltid hör ett så rent ljud som möjligt. Utan någon förvrängning. Utan att något går förlorat. Bara en trogen återgivning av låten som artisten gett dig att njuta av. Så att du kan uppleva hjärtslaget i varje ton. I hemmets alla rum.


Erbjudandet gäller t.o.m. 31a december

Sonos Play:1

Spara 250:-

Den kompakta trådlösa högtalaren som levererar djupt och kristallklart HiFi-ljud

Från 2 149 kr

Sonos Play:1

Sonos Play:3

Spara 400:-

En mindre, mer elegant och kompakt allt-i-ett-spelare.

Från 3 249 kr

Sonos Play:3

Sonos Play:5

Spara 400:-

Den kraftfullt smarta högtalaren som finjusterar ljudet för att ge dig all den energi och känsla som artisten uttryckte vid den ursprungliga inspelningen - ren, vild och äkta. 

Från 5 398 kr

Sonos Play:5

Sonos Sub

Spara 500:-

Sonos SUB, ett helt rum fyllt med ljud som totalt förvandlar din ljudupplevelse inpackat i ett prisvärt paket som får hjärtat att klappa fortare. Du kommer inte bara att höra skillnaden med vår subwoofer - du känner den i märg och ben.

Från 7 499 kr

Sonos Sub

Sonos Playbar

Spara 500:-

Fyll alla rum med episkt, dramatiskt HiFi-ljud och streama trådlöst all musik i världen genom en enda lättanvändbar spelare. Nio högtalare fyller alla rum med superrealistiskt ljud för spel och filmer.

Från 7 499 kr

Sonos Playbar

Kontrollera Sonos direkt via Spotify

Du har väl inte missat att du numera kan kontrollera din Sonos-högtalare från Spotify-appen?

Du gör så här:
1. Öppna Sonos-appen på mobilen.
2. Konfigurera Sonos-högtalarna till ditt Wi-Fi genom att följa stegen i appen.
3. Tryck på Add Music Services och väl Spotify. (Se till att Control Sonos from Spotify är aktiverat i Settings)

Kontrollera att ditt Sonos-system och din enhet med Spotify använder samma Wi-Fi-nätverk.
1. Öppna Spotify-appen på din iOS-pryl eller Mac.
2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter.
3. Välj en Sonos-högtalare och bara njut av det fantastiska ljudet