8 % rabatt på en sprillans ny bärbar Mac & ett par Beats-hörlurar på köpet! 

Mac. iPad. Oavsett vilken du väljer till dina studier får du samma resultat – en enhet du kommer att älska. Vare sig du väljer kraftfulla Mac eller mångsidiga iPad kommer du snabbt att upptäcka att båda har allt du behöver för att klara av även de mest krävande uppgifterna.

Både iPad och Mac är kompatibla med den mjukvara du behöver, till exempel Microsoft Office. De är byggda för att skydda dina data direkt från start. Och tack vare enheternas tunna och lätta design, kombinerat med kraften och den otroliga prestandan, passar Mac och iPad utmärkt för dagens studenter, både i och utanför klassrummet.

Varför välja Mac?


Mac inte bara underlättar lärandet, utan förstärker det. Studenter älskar att arbeta på Mac eftersom den är byggd för att vara bättre på så många sätt.
 

Varför välja iPad?


iPad öppnar ständigt upp för nya sätt att lära sig på. Den är ett kraftfullt verktyg som studenter verkligen gillar att använda. Med tunna, lätta och tåliga iPad kan du lägga upp studierna precis som du vill – och lektionerna blir mer levande än någonsin.
 

 

Studentrabatten gäller dessa produkter:

(Endast i butik)

 

 

 

8 % rabatt på MacBook
- få ett par Beats Solo3 Wireless på köpet!

Värde 2 990 kr


8 % rabatt på MacBook Pro
- få ett par Beats Solo3 Wireless på köpet!

Värde 2 990 kr


8 % rabatt på MacBook Air
- få ett par Beats Powerbeats3 Wireless på köpet!

Värde 1 990 kr


Köp valfri iPad Pro
- få ett par Beats Powerbeats3 Wireless på köpet!

Värde 1 990 kr


Studentkampanj + FLEX = SANT! ❤

Se till att utnyttja vår tjänst Flex i samband med studentkampanjen! 

Med Flex får du flyt på studerandet med flexibelt ägande - perfekt för både plånbok & miljö! Du köper inte utan prenumererar istället! Med Flex väljer du hur ofta du vill byta, 12, 24 eller 36 månader och betalar en månadskostnad där Fast Track Service ingår.  

Hör med oss idag!

* Studentkampanjen gäller ENDAST studenter på eftergymnasial utbildning. Kom in i någon av våra butiker och uppvisa studentlegitimation