En sprucken skärm eller en kraschad hårddisk kan innebära dyrbara avbrott i arbetet. För att på bästa sätt snabbt hjälpa våra kunder satsar Digital inn starkt på service och support.

Alla våra tekniker är Apple Certified Mac Technician samt certifierade inom varje datormodell. De är även iOS-certifierade vilket innebär att de kan utföra service både på iPad och iPhone.  

Vi skräddarsyr lösningar för dig i stort som smått. Hör du av dig till oss ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt. Vår kompetens och erfarenhet sträcker sig från att hjälpa till att sätta upp och utveckla IT-miljöer till att hjälpa privatpersoner, storföretag och kommuner med det mesta.

 

Kontakta oss

Snabb toppservice av Mac, iPad, iPhone och Appletillbehör över hela landet. Utförs utan mellanhänder direkt av Digital inn som är Apple Premium Service Provider.

 

Kontakta företagsförsäljareKontakta Service

Skapa serviceärende


Lämna in din trasiga Mac, iPad eller iPhone till oss. Våra korta reparationstider och duktiga tekniker gör oss till en av Sveriges främsta Apple Authorized Service Providers.

 

Status ärendeNytt serviceärende

Trasig iPhone eller iPad?


Våra Apple-auktoriserade verkstäder hjälper dig. Din iPhone byts ut mot en ny, utan repor och med nytt fräscht batteri och du behöver bara vara utan din telefon i 1-3 dagar!

 

Reparera din iPhoneReparera din iPad