Har olyckan varit framme och du har spräckt glaset, eller om andra problem uppstått med din iPad är du välkommen till oss på Digital inn så hjälper vi dig!

Sin iPad byts ut mot en utbytesenhet och då åtgärds inte enbart det problem du lämnar in den för, utan alla repor försvinner och du får ett nytt batteri som tillsammans med resten är kalibrerat enligt Apples regler.

Vi lämnar tre månaders garanti på utbytesenheten, och har din iPad fortfarande garanti kvar eller ett AppleCare kopplat till sig, flyttas denna över till nya utbytesenheten. Eftersom iPaden helt byts ut kommer all din information att raderas - se till att ta en backup innan inlämning. Vi kan självklart hjälpa dig med överföring mellan enheterna till en kostnad av 395 kr.  

 

Skapa serviceärende


Lämna in din trasiga Mac, iPad eller iPhone till oss. Våra korta reparationstider och duktiga tekniker gör oss till en av Sveriges främsta Apple Authorized Service Providers.

 

Status ärendeNytt serviceärende

Trasig iPhone eller iPad?


Våra Apple-auktoriserade verkstäder hjälper dig. Din iPhone byts ut mot en ny, utan repor och med nytt fräscht batteri och du behöver bara vara utan din telefon i 1-3 dagar!

 

Reparera din iPhoneReparera din iPad