Prisvärdefull! Ge oss din upp till 3 år gamla Mac, iPad eller skärm och få rabatt på en ny.

Nu gör vi det lättare för dig att ta steget till att byta upp dig. Lämna in gamla iPad eller Mac (oavsett märke) till oss när du köper en ny och få rabatt på ditt nyköp! Vi ser till att all din data säkert raderas och hjälper din iPad eller Mac att få en ny användare eller att återvinnas.

Inbyte

Vi tar emot alla Mac-modeller, iPad-modeller samt skärmar från Apple som är nyare än tre år. Ta kontakt med en företagssäljare om du är intresserad av att uppgradera bolagets enheter. Vi hjälper dig att värdera er maskinpark och kommer med lösningar för hur vi kan uppgradera hårdvara. Vi kan erbjuda lönsamma finansieringslösningar och backup-paket för din nya maskinpark. Vår tjänst inbyte gör att du alltid kan ha den nyaste och främsta tekniken till det absolut bästa priset. Vi tar emot surfplattor och telefoner från hela marknaden, och eftersom Apple har ett högre andrahandsvärde får du alltid bättre rabatt för dessa när du byter in dem hos oss. 

Passa på att lämna in fler enheter samtidigt och på så sätt finansiera hela ditt nyköp. Rabatten du får vid inbyte gäller verkligen allt i vårt sortiment. 

Nu kan ni byta Mac och iPad så ofta du vill, enkelt, säkert och miljövänligt!

 

Konsultation och supportavtal för företag


Vi skräddarsyr avtal och setup utefter era behov, utmaningar och ideer!

Vi besvarar er inom 24h och kan ha en certifierad Apple-expert hos er inom 48h!

 

Kontakta oss