Trött på att ödsla tid på felsökning? Lägg tiden på att vara produktiv istället! Digital inn har Applecertifierade konsulter som på plats hjälper företag med support, felsökning och drift av IT-parken.

Passa på att, tillsammans med någon av våra konsulter, se över er datorpark. Det lönar sig då många produkter går att uppgradera och i många fall även fysiskt ”rekondas” till i stort sett nyskick.

Vi på Digital inn har tagit fram ett konsultpaket som lämpar sig särskilt väl under perioder med lägre aktivitet. Vi går igenom alla era datorer, felsöker dem, ser till att system och större programsviter är uppdaterade. Vi ser dessutom till att dokumentera allt: skick, ålder samt kommer med förslag på eventuella åtgärder. Genom att arbeta proaktivt med er hårdvara kan många små problem upptäckas innan de blir till stora problem för verksamheten och ni förlänger den ekonomiska livslängden.

Vill ni uppdatera till en nyare version av Mac OS X, t.ex. gå från Lion till Mountain Lion tillkommer licens- och arbetskostnader. För installation av nya program och programsviter tillkommer licenskostnad och arbetstid beroende på programvara.

 

 

 

 

Konsultation och supportavtal för företag


Vi skräddarsyr avtal och setup utefter era behov, utmaningar och ideer!

Vi besvarar er inom 24h och kan ha en certifierad Apple-expert hos er inom 48h!

 

Kontakta oss