Som företagare kan det vara en utmaning att integrera nya produkter och program i en befintlig miljö - men med rätt partner ger bytet dig ett lyft som ni kan rida på i många år framöver.

Digital inn har en av Sveriges starkaste företagsavdelningar för att kunna driva och utveckla dagens och morgondagens infrastruktur för den moderna kunskapsorganisationen. Vår vision är att bli kunskapsarbetarens självklara val, vilket vi vill uppnå genom att erbjuda de rätta Applebaserade lösningarna med hög service, till medvetna och krävande kunder, i den digitala kanalen så väl som på plats i företaget, hemmet och våra butiker.

I dialog med våra kunder har vi utvecklat erbjudanden för företag som täcker in vad som krävs för att förverkliga kundens visioner. Med våra erbjudanden skall kunden kunna attrahera de bästa talangerna med toppmoderna lösningar och kunna tillskansa sig konkurrensfördelar med vår teknik och service som en av framgångsfaktorerna.

 • Genomgångspaket

  Trött på att ödsla tid på felsökning? Lägg tiden på att vara produktiv istället! Digital inn har Applecer...

 • Inbyte

  Prisvärdefull! Ge oss din upp till 3 år gamla Mac, iPad eller skärm och få rabatt på en ny.

 • Felsökning

  Krånglande datorer. Långdragna uppdateringar. Icke-kompatibla programvaror. Slitna datorer.

 • Boka konsultuppdrag

  Våra kunder är till mycket stor del kunskapsintensiva företag med fokus att skapa värde genom kommunikation, utveckling, utbild...

Konsultation och supportavtal för företag


Vi skräddarsyr avtal och setup utefter era behov, utmaningar och ideer!

Vi besvarar er inom 24h och kan ha en certifierad Apple-expert hos er inom 48h!

 

Kontakta oss