VI KOMMER UT OCH VÄRDERARER
BEFINTLIGA MASKINPARK!


Ta steget att kostnadseffektivt uppgradera er maskinpark till senaste hårdvara med vår tjänst inbyte! Vi ses hos er och tillsammans går vi igenom era behov, efter mötet får ni förslag på ny hårdvara och en värdering av er befintliga maskinpark. Se till att lämna in alla era gamla Macar, iPads och iPhones till oss när ni köper nytt för att få rabatt!

Vi hjälper er att värdera er maskinpark och kommer med lösningar för hur vi kan uppgradera hårdvara. Vi kan erbjuda lönsamma finansieringslösningar och backup-paket för er nya maskinpark.

Nu kan ni byta Mac och iPad så ofta ni vill - enkelt, säkert och miljövänligt!Vi säkerställer att all era data raderas och hjälper er gamla enhet ny användare eller att återvinnas.

Vi återvinner de gamla Apple-produkterna, tömmer dem på all information, rustar upp dem och säljer vidare som begagnade till glada privatkunder. Kontakta våra företagssäljare så ser vi till att de nya datorerna står redo när ni lämnar in de gamla så slipper ni vara utan både hårdvara och mjukvara.

Vi tar emot alla datorer, surfplattor och smartphones oavsett märke samt skärmar från Apple.

Vi kan självklart även hjälpa till med att flytta över program, dokument och annan information som ni använder i ert dagliga arbete.


Vi bedömer dess skick och erbjuder er ett rimligt pris som dras av på köpet av era nya Apple-produkter. Ju bättre skick datorn, iPaden eller skärmen är i, desto mer rabatt får ni på de nya.