Varmt välkommen till
seminarium om Smart Restaurang

Är du restaurangägare och söker lösningar för att förenkla din verksamhet är detta seminariet för dig. Apple har satt ihop ett paket med fysiska iPads och ett flertal digitala tjänster som underlättar - bland annat skapar en bättre kundupplevelse, hjälper till att öka ditt företags intäkter och minska dess utgifter.


Apple själva finns på plats för att berätta om tjänsterna mer ingående och svara på frågor.

Den digitala utvecklingen går snabbt framåt och det kan vara svårt att veta vilka lösningar som kan skapa värde. Vi erbjuder ett urval av digitala lösningar som är direkt anpassade för din verksamhet och som tar din restaurang till nästa nivå.


”Baserat på dina behov matchar vi din verksamhet
med ett urval av relevanta digitala tjänster
och produkter som kompletterar varandra.”Erbjudandet Smart Restaurang är framtaget speciellt för restauranger och caféer och inkluderar ett brett utbud av digitala lösningar som kan kombineras med den senaste hårdvaran från Apple.

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost.

Anmäl dig här »

Senast den 6 maj
Varmt välkomna är ni också till vår event tillsammans med Smart Restaurang i vår butik på Kungsgatan 31 i Stockholm den 2 - 10 maj. Då vi får besök av flera av företagen med digitala lösningar i Smart Restaurang.  TID OCH PLATS  
  Onsdag 8 maj 2019  
  kl. 09:00 -10:00  
     
  Sveavägen 35  
  111 34 Stockholm  
     
  KONTAKT  
  foretag@digitalinn.se  
  010-330 3000  
     
     
  ANMÄL DIG HÄR »  
 

Senast 6 maj