Företagsseminarium

Välkommen till vårens seminarier för företagare, stora som små.Nedan hittar ni de seminarier vi bokat under våren:

Klicka på länken på respektive seminarie för att läsa mer och anmäla dig. Seminarierna riktar sig till små och stora företag som vill utveckla sin verksamhet tillsammans med våra tjänster och Apples hårdvara.Plats:
Sveavägen 35
111 34 Stockholm


Tid:
09:00-10:00

Apple: tillbakablick, nulägesanalys och framtiden »
Seminarium 24 april 2019


Kom och lyssna på Oscar Bjers, VD på Apple AB, som berättar om sin resa med Apple i knappt 20 år och vart han tror det bär i framtiden.

Kostnadsfritt, frukost ingår.

Läs mer och anmäl dig »Smart Restaurang »
Seminarium 8 maj 2019


Låt oss berätta hur digitala tjänster kan ta er restaurang till nästa nivå.

Framtidens restaurang - Välkommen på ett seminarium med fokus på framtidens restaurang. Smart Restaurang är ett nytt koncept med fokus på att förse företag med innovativa nya digitala lösningar. Alla är strategiskt utvalda för att öka din restaurangs intäkter, minska utgifterna och helt enkelt skapa en bättre kundupplevelse..

Kom och lyssna på hur ni, med nya digitala verktyg, kan ta er verksamhet till nästa nivå. Seminariets talare inkluderar personer från Apple, Smart Restaurang & Digital inn.

Kostnadsfritt, frukost ingår.

Läs mer och anmäl dig »Cisco Meraki - Wi-Fi och brandvägg »
Seminarium 22 maj 2019


Vi snackar företagsklassad prestanda som hanteras från molnet för snabbare implementering, förenklad administration och rikare synlighet. Cisco Meraki-åtkomstpunkter är byggda av högsta kvalitet och noggrant optimerade för en sömlös användarupplevelse. Resultatet: Snabbare anslutningar, större användarkapacitet, mer täckning och färre supportanrop.

Här får ni reda på hur ni kan göra mer med mindre. Meraki förenklar den dagliga verksamheten och sätter intuitiva men ändå kraftfulla verktyg i händerna på nätverksadministratörer.

Kostnadsfritt, frukost ingår.

Mer information kommer inom kort »
Plats:
Sveavägen 35
111 34 Stockholm


Tid:
09:00-10:00

Inbyte: hur funkar det, vad och varför? »
Seminarium 5 juni 2019


Ta steget att kostnadseffektivt uppgradera er maskinpark till senaste hårdvara med vår tjänst inbyte! Just nu är det många företag som erbjuder någon typ av liknande tjänst och vi går igenom vad man tjänar på den, varför man ska satsa på inbyte och vad man får istället.

Miljöaspekten är viktig för oss när det gäller inbyte, därför har vi bjudit in vår samarbetspartner RePlace som smidigt förklarar och reder ut eventuella frågor ni kan tänkas ha gällande att byta ut er maskinpark - bättre för både miljö och plånbok.

Kostnadsfritt, frukost ingår.

Mer information kommer inom kort »


Plats:
Sveavägen 35
111 34 Stockholm


Tid:
09:00-10:00

Hackerattacker: hur ni skyddar er på bästa sätt! »
Seminarium 19 juni 2019
Kostnadsfritt, frukost ingår.

Mer information kommer inom kort »