VI SKRÄDDARSYR AVTAL OCH SETUP
UTEFTER ERA BEHOV, UTMANINGAR OCH IDÉER!


Som företagare kan det vara en utmaning att integrera nya produkter och program i en befintlig miljö - men med rätt partner ger bytet dig ett lyft som ni kan rida på i många år framöver. I dialog med våra kunder har vi utvecklat erbjudanden för företag som täcker in det som krävs för att förverkliga era visioner och drömmar.


Vi skräddarsyr avtal och setup utefter era behov, utmaningar och ideer. Vi besvarar era funderingar inom 24 h och kan ha en certifierad Apple-expert hos er inom 48 h!

KREATIVT SKAPANDE
MED ADOBEEtt mycket smidigt och prisvärt löpande medlemskap som alltid ger användaren tillgång till de allra senaste versionerna av just deras program såväl som tjänster för samarbeten, publicering av appar och webbsidor och mycket mer.


»


MOLNBASERAD LÖSNING
SOM GER FULL KONTROLLKontroll över de mobila enheter och dess säkerhet som används i er organisation. Vare sig ni har två, tio eller tusentals användare ska alla ha senaste version av programmen, åtkomst till nätverk och servrar, backup och skydd för filer vid eventuell stöld.


»

ALLT DU BEHÖVER FÖR
ATT FÅ JOBBET GJORTArbeta effektivt med kompletta, installerade Office-program på dina enheter. Lagra och dela filer online. Office 365 Business finns i tre olika versioner för att passa just era behov.


»


FLEXIBEL LAGRING
MED DROPBOXSäkerhetskopiering, synkronisering och lagring som bara fungerar mellan datorer, surfplattor och smartphones. Och allt det lagringsutrymme ni behöver.


»


KRYPTERAD
KLIENTBACKUPOmärklig, kontinuerlig backup av era datorer dygnet runt, oavsett var ni befinner dig. Säkerhetskopiera obegränsat antal filer, obegränsad filstorlek och obegränsade versioner.


»


FRAMTIDENS RESTAURANG
& CAFÉLÖSNINGARVi förser ditt företag med innovativa digitala lösningar. Alla är strategiskt utvalda för att öka ditt företags intäkter, minska utgifterna och helt enkelt skapa en bättre kundupplevelse. Den digitala utvecklingen går snabbt framåt och det kan vara svårt att veta vilka lösningar som kan skapa värde. Vi erbjuder ett urval av digitala lösningar som är direkt anpassade för din verksamhet och som tar din restaurang eller café till nästa nivå.


»