Små som stora företag kan lätt hamna i situationer där de saknar kontroll.
Kostnaderna skenar och trots dyra investeringar är personalen missnöjd och krånglet fortsätter.Det kan vara olika mjukvaror, att det saknas en helhetsbild, att ekonomiavdelningen inte har uppdaterade inventarieregister och svårt att planera kostnaderna. I slutändan blir arbetet lidande på grund av bristande kvalitet i IT - hela kommunikationsmiljön inklusive surfplattor och telefoner.
Består er maskinpark av Apple, helt eller delvis, har ni antingen tur eller varit förutseende. Oavsett erbjuder vi er att på en eller ett par dagar till ett fast konkurrenskraftigt pris, gå igenom hela er maskinpark med datorer, surfplattor, telefoner och om så önskas skrivare.

Vi inventerar, ställer diagnos och ger förslag på enkla förändringar och förbättringar. Det bästa av allt är att datorer från Apple kan rekondas och leasas om och på det sättet finansiera både genomgången och flertalet nya maskiner.REFINANSIERA ER MASKINPARK
1. Vi går igenom alla maskiner för fastpris.

2. Ni får förslag på uppgraderingar (mjuk och hårdvara), reparationer och eventuell rekond av ex. chassi, tangentbord, fläktar, batteri, hårddisk, internminne m.m.

              3. Ni får ett förslag på vilka maskiner som behöver rangeras ut och kasseras, vi tar hand om det på ett miljövänligt och säkert sätt (inkl. destruktion).

  4. Ni säljer tillbaka dina rekondade maskiner för ca 200 % av kostnaden för rekond till vårt finansieringsbolag. Då gamla maskiner är avskrivna kan vinsten användas för finansiering av nya maskiner som ersätter de utrangerade.

5. Skillnaden mellan priset på de datorer som behöver köpas in och ersättningen du får för de rekonditionerade maskinerna finansieras på leasing för bråkdelen av vad det skulle kosta att köpa in nytt.Offertförfrågan »
Prisexempel• 1-10 maskiner: 5 000 kr

• 11-25 maskiner: 10 000 kr

• 25-50 maskiner: 15 000 kr

• 51-100 maskiner: 20 000 kr

• Över 100 st offert

Tillägg för säkerhetsanalys 25 000 kr.
Alla priser exkl. moms.