Fördelar med Flex Företag MAX:

Stå aldrig utan telefon! Hyr senaste iPhone med Flex Företag MAX. Ni får bl.a. fri utbyteshet inom 24 h, förtur i vår servicekö samt två fria självrisker om olyckan skulle vara framme.


Flex Företag MAX minimerar avbrotten som det innebär att vara utan telefon. Det ger ett bekymmersfritt användande av iPhone utan risk för oförutsedda värdeminskningar och möjlighet till löpande uppgradering.

Allriskförsäkring, komplett funktionsgaranti med teknisk expertsupport via telefon och hårdvaruskydd samt en utbytesenhet inom 24 timmar ingår. Digital inn står för kostnaden för två stycken självrisker vid eventuell skada.

Ingår gör även Asset Management, ett system som ger en överskådlig bild över ert avtal med oss och exakt vilka telefoner ni har och vem av er som innehar vilken. Vi hör av oss till er i god tid innan avtalets slut för att se över era behov innan ni lämnar tillbaka enheterna.


1. Minskade utgifter

Genom att inte behöva spendera alla pengar direkt på er nästa stora mobilinvestering, ger Flex Företag MAX er den ekonomiska fördelen att konvertera en stor kapitalkostnad till en mer hanterbar driftskostnad. Detta kan frigöra ert kassaflöde och ge mer rörelsekapital. En fast månadskostnad gör också de tekniska kostnaderna kostnadseffektiva. Flex Företag MAX tar bort oförutsägbarhetsfaktorn i samband med underhåll och nyköp.


2. Säg hejdå till gammal teknik

En Flex Företag MAX-lösning omfattar inte bara reparation eller utbyte av trasiga enheter, utan även aktuella uppgraderingar till den senaste tekniken. Ni kan inte förvänta er att lyckas i morgondagens affärslandskap med hjälp av gårdagens verktyg. Flex Företag MAX är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad med senaste modell iPhone.Ring vår företagsavdelning idag:
010-330 3000 eller kom in i någon av våra butiker!
Du hittar våra butiker HÄR!3.

Den proaktiva servicemodellen som är associerad med Flex Företag MAX ger en hög servicenivå och driftsäkerhet. I Flex Företag MAX ingår allriskförsäkring, komplett funktionsgaranti med teknisk expertsupport via telefon och hårdvaruskydd samt en utbytesenhet inom 24 timmar. Digital inn står för kostnaden för två stycken självrisker vid skada.

4.

Flex Företag MAX har inbyggd skalbarhet. När er organisation växer och förändras behöver tekniken också uppdateras. Med Flex Företag MAX kan ni integrera ett antal nya enheter, från en till många, allt beroende på företagets behov. I samråd med din företagssäljare bestämmer ni tillsammans vilken utrustning som passar er.

5.

Det gäller att hålla koll på vem som har vilken iPhone och när avtalen går ut. I Flex Företag MAX ingår Asset Management, ett system som ger en överskådlig bild över ert avtal med oss och exakt vilka telefoner ni har och vem av er som innehar vilken. Vi hör av oss till er i god tid innan avtalets slut för att se över era behov innan ni lämnar tillbaka enheterna.

 

 

PRISEXEMPEL FEBRUARI 2019:

 

 

IPHONE 8
64 GB - 18 månader

Flex MAX
586 kr /mån


IPHONE XS
512 GB - 18 månader

Flex MAX
966 kr /mån


Välkommen in i någon av våra butiker eller ring oss idag!