Vi är duktiga på vår kärnverksamhet som är Apple-baserade lösningar och produkter. Ni är duktiga på er kärnverksamhet och skall så vara. Tillsammans uträttar vi storverk.

Hos Digital inn vill vi konstant utöka vår kunskap samt vårt erbjudande. Vi vill leverera det som ni behöver samtidigt som vi hela tiden vill hjälpa er att ligga steget före.

Vår företagsavdelning är en av Sveriges starkaste när det gäller att driva och utveckla dagens och morgondagens infrastruktur för den moderna kunskapsorganisationen.

FINANSIERING &
FLEXIBELT ÄGANDEI vår portfölj av finansieringslösningar finns en rad tjänster för att garanterat passa alla typer av företag. Vill ni äga eller använda? Med våra asset management-system har ni full kontroll på alla kostnader.


»


SKRÄDDARSYDDA
LÖSNINGARMed våra Applebaserade helhetslösningar vill vi att ni skall attrahera med toppmoderna lösningar och tillskansa er konkurrensfördelar med hjälp av vår teknik och service.

Hör med oss om ni behöver hjälp med er IT.


»


NI SITTER PÅ NÅGOT
VÄRDEFULLTEr nuvarande utrustning är värdefull! Sitter ni på slöa datorer, äldre telefoner och surfplattor? Byt in dem hos oss för rabatt på nytt! Kostnadseffektiv uppgradering med inbyte!


»


Vår företagsavdelning är en av Sveriges starkaste när det gäller att driva och utveckla dagens och morgondagens infrastruktur för den moderna kunskapsorganisationen. I dagsläget jobbar vi med allt från entreprenörer till stora börsbolag, statliga institutioner och skolor. Ingenting är för litet eller stort för våra lösningar och tjänster.
MDM & DEP


Molnbaserad lösning som ger er full kontroll över de mobila enheter och dess säkerhet som används i er organisation. - Allt ställs in automatiskt.

Att sätta upp, distribuera och återkalla mobila enheter inkl. hård- och mjukvara är ett omfattande och tidsödande arbete med många fallgropar. Vi har lång erfarenhet av stora och små flöden.

»

VI FIXAR


KONSULT


IT ska i alla lägen stödja företaget på bästa sätt och flexibelt kunna anpassas till verksamheten i takt med att den förändras.

Vi vill vara ert företags långsiktiga tekniska allians och vi strävar efter att ge er den vägledning, utbildning och det stöd som krävs för att maximera er effektivitet och i slutändan avkastning vad gäller kapital och IT-investeringar.

»

KONTAKTA OSS


SERVICE


Sveriges starkaste och största Apple Premium Service Provider.

Det betyder att vi lever upp till Apples högsta krav på kundnöjdhet, snabbhet och kompetens så att ni som företag kan vara säkra på att alltid få snabbast och bästa möjliga service för era Apple-produkter.

»

SKAPA ERT ÄRENDE


DROPBOX BUSINESS


Säkerhetskopiering, synkronisering och lagring som bara fungerar. Förvara era data på den plattform som lagrar flera miljarder filer.

Utrymme för ditt företag att växa - med Dropbox Business får varje medarbetare tillräckligt med utrymme för att säkerhetskopiera viktig information, oavsett filstorlek. Filerna skyddas och synkroniseras mellan datorer, surfplattor och smartphones.

»

VI HJÄLPER ER