Var är mitt paket?

Med hjälp av ditt försändelse-ID som finns i leveransbeskedet, kan du spåra ditt paket via posten.se dygnet runt. I din leveransbekräftelse finns det en direktlänk som fungerar 12 timmar efter att ditt paket skickats med Posten. Om du behöver ytterligare information hjälper vi dig - kontakta kundtjänst på 010-330 3000 under vardagar mellan 9-17.

Finns det några fysiska Digital inn butiker?

Vi har 9 st Digital inn butiker runt om i Mälardalen. Du hittar mer information om just din butik här.

Är det säkert att handla på digitalinn.se?

digitalinn.se är certifierad av Trygg E-handel, en del av svensk Digital Handel. Trygg E-handel är en certifiering som skapar enkla och tydliga riktlinjer för hur e-handel skall bedrivas och fungerar som en trygghet för både konsument som företagare.

Vi erbjuder säkra betallösningar via vår samarbetspartner Payex som uppfyller kraven för PCI DSS kryptering samt tillhandahåller 3D Secure där Mastercard Securcode & Verified by Visa vid kortbetalning ingår. Detta för att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss!

Jag har ett företag och vill ha kontakt med en företagsförsäljare, hur gör jag?

Digital inn har en av Sveriges starkaste företagsavdelningar för att kunna driva framgångsrika samarbeten, både med företag som redan använder Apples produkter, samt med företag som funderar på att börja. Boka möte med en företagsförsäljare här!

Jag behöver service på min dator, hur gör jag?

Vi har fem Apple-auktoriserade Servicecenter i Sverige som erbjuder snabb och professionell service på ditt ärrende. Mer information hittar du här

Hur returnerar jag mitt paket?

För att returnera måste du fylla i vårt returformulär, det kan du hitta här.

Efter att du har fyllt i returbegäran kommer du att erhålla en returordersedel med uppgifter om adress och hur du går tillväga för att returnera produkten till Digital inn. Vid frågor om returer vänligen kontakta retur@digitalinn.se i de fall där du har mottagit ett ärendenummer ska detta anges för snabbare hantering. Alla returer till Digital inn måste skickas med Posten företagspaket. Slutgiltigt godkännande av retur sker när vi mottagit ditt paket. 
Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst som är tillgänglig via telefon vardagar 9-17 eller skicka ett mail så besvarar vi det inom 24h.

010-330 3000

webshop@digitalinn.se

service@digitalinn.se