Alla nya maskinvaruprodukter från Apple har ett års begränsad garanti för brister i material och arbete.

Dessa garantivillkor finns i kartongen med Apple-maskinvaran. För mer info och villkor om garantin på maskinvaruprodukter från Apple, se Apples hemsida.

Eventuella garantier för program finns angivna i programlicensen. Avseende existerande garantier från andra tillverkare skall garantianspråk först riktas antingen direkt till tillverkaren eller till Digital inn via telefon, varvid vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig som kund.

Innan du lämnar in Apple-maskinvaran för garantiservice, ansvarar du för att säkerhetskopiera systemprogrammet, tillämpningsprogrammet och alla data samt att avaktivera alla lösenord. Du ansvarar själv för att installera om alla sådana program, data och lösenord. Vi ansvarar inte för dataförluster till följd av garantiservice.

Vid köp av AppleCare tillsammans med din Apple-maskinvara förlänger du garantin på produkten från ett till tre år. AppleCare ger dig även rätt till tre års telefonsupport direkt från Apple. Garantin gäller var du än befinner dig i världen och du får support direkt.
Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst som är tillgänglig via telefon vardagar 9-17 eller skicka ett mail så besvarar vi det inom 24h.

010-330 3000

webshop@digitalinn.se

service@digitalinn.se