Du kan välja mellan följande betalsätt när du handlar via vår e-handel:

  1. Direktbetalning via Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank
  2. Delbetalning via Klarna - gäller enbart för privatpersoner
  3. Digital inn Faktura - gäller enbart för företag
  4. Klarna Faktura - gäller enbart för privatpersoner med 14 dagars betalningsvillkor
  5. Kortbetalning med VISA, MasterCard eller American Express (Amex gäller endast privatpersoner)

Delbetalning via Klarna

Genom ett samarbete med Klarna kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Klarna sammanställer dem på en kontofaktura månatligen. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela den kvarvarande skulden.

Grundkrav för att beviljas delbetalning

  1. Du måste ha fyllt minst 18 år
  2. Du måste ha en fast årlig inkomst på minst 120 000 kr
  3. Du måste vara svensk medborgare
  4. Du får inte ha några betalningsanmärkningar

Vid delbetalning måste personnummer samt årsinkomst anges i kassan. Leverans sker endast till den adress där beställaren är folkbokförd.

Klarnas allmänna villkor och priser hittar du här. Har du några ytterligare frågor eller funderingar ar du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10 vardagar mellan 08.30 – 20.00 och helger 10.00 – 17.00. Du kan också skicka e-post till info@klarna.se.

Faktura för företag

Företag har möjlighet att handla mot faktura. Första gången ni väljer faktura som betalsätt på en beställning så gör vi en sedvanlig kreditupplysning. Leveransadressen på fakturabeställningar måste stämma överens med företagets registrerade adress samt att behörig beställare på företaget står som kontaktperson och beställare. 

Klarna faktura för privatpersoner

Genom ett samarbete med Klarna erbjuder vi privatpersoner att betala mot faktura. Klarna ansvarar för kreditbedömning, avisering och betalningsmottagning. Betalningsvillkor är 14 dagar. Leverans kan endast göras till folkbokförd adress.

Kortbetalning

Hos oss kan privatpersoner handla med de flesta kort som har Visa, Mastercard eller American Express symbol på. För er säkerhet anlitar Klarna och deras tjänst Klarna CheckOut. Ingen information om kortnummer eller liknande sparas hos Digital inn. Vi följer personuppgiftslagen. Om du har ytterligare frågor om hur Klarna hanterar dina uppgifter når man Klarna på telefon: 08-120 120 10.

Du som företag handla med de flesta kort som har Visa eller Mastercard symbol på. För er säkerhet anlitar vi PayEx - Nordens främsta experter på betalningar - som betalväxel. Ingen information om kortnummer eller liknande sparas hos Digital inn. Vid betalning skickas du till en säker sida med SSL-certifikat hos PayEx, där du fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Payex stödjer PCI DSS. Därefter skickas du tillbaka till Digitalinn.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Vid kortköp görs en reservation av köpbeloppet som dras när vi levererat beställningen. Vi följer personuppgiftslagen.

Felaktig information 

Digital inn har som målsättning att all information ska vara korrekt. I undantagsfall kan det dock hända att den information som visas på vår webbsida innehåller fel. Sådana eventuella fel kan bland annat utgöras av skrivfel, ofullständiga produktbeskrivningar, felaktiga priser eller felaktig information angående en produkts lagerstatus. Vi förbehåller oss rätten att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst utan föregående meddelande. Om fel pris har angetts för en produkt som du har beställt så kommer vi naturligtvis att meddela dig om detta och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan vi fortsätter med din Beställning.

 
Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst som är tillgänglig via telefon vardagar 9-17 eller skicka ett mail så besvarar vi det inom 24h.

010-330 3000

webshop@digitalinn.se

service@digitalinn.se