Specialisthjälp i butik

Slipp köa för att lämna in en trasig produkt till vår verkstad, boka en särskild tid med en specialist i butik när det passar dig! 

Med en bokad tid vet du exakt när du får hjälp och vi tar emot din enhet direkt om det behövs. Under dina dedikerade 20 minuter ingår en enklare undersökning för att se om din strulande enhet behöver repareras eller inte. Vi ställer frågor om de problem du upplever, inte enbart för att leta efter fel och skador, utan även för att se om det finns ett samband mellan dessa. På så sätt kan vi upptäcka ett fel även om produkten är skadad.

Behöver din enhet repareras har våra tekniker nu en utförlig problembeskrivning att utgå ifrån, är den inte trasig får du tips på inställningar du själv kan ändra för att förbättra upplevelsen!

Pris: Kostnadsfritt 

 

 

 

 

Service och utbyten

Spricka på glaset, dåligt batteri eller trasig Mac? 

Lugn! Som Apple Premium Service Provider ser vi till att du får den hjälp du behöver, oavsett var du har köpt din produkt. Vi utför auktoriserade reparationer på alla Apples produkter, av fullt certifierade tekniker som endast använder originalreservdelar. Därför behåller du alltid garantin på din produkt efter en reparation hos oss!

Vi hjälper dig om din Applepryl strular - byter glas och batteri, felsöker din Mac eller iOS-enhet, reparerar, installerar och byter ut. Du kan lämna in ditt ärende i vilken som helst av våra butiker, så ser dem till att skicka vidare till närmaste verkstad. 

Pris: Du får alltid ett prisförslag att ta ställning till 

 

 

 

 

Personlig utbildning i butik

Är du nyfiken på att lära dig mer om din Apple-produkt? Vill du ha dedikerad hjälp med just dina frågor eller inställningar?

Boka en skräddarsydd utbildning med vår expert Mats i butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Under utbildningstillfället kan du lära dig mer om Mac, iPad eller iPhone där ni tillsammans går igenom t.ex. överföring av kontakter, användbara funktioner, inställning av e-post eller appar och synkar bilder.

Se till att ta med egna frågor och specifika problem så får du svar och hjälp. Tips och trix ingår alltid!

Pris: 895 kr/h

 

 

 

 

 

Personlig tekniker – hjälp hemma hos dig

Boka ett hembesök och få hjälp med installation av nya produkter eller problemsökning av befintliga direkt på plats i hemmet.

Genom vår samarbetspartner TechBuddy kan vi erbjuda hembesök av en tekniker som hjälper dig med all teknik där hemma. Behöver du installera en ny Mac eller Apple TV? Har du problem med nätverket, har köpt en ny router eller behöver hjälp att komma igång med din nya iPhone? Kanske vill du installera en uppkopplad övervakningskamera till ditt smarta hem?

Allt detta och mycket mer kan en personlig tekniker hjälpa dig med - på plats hemma hos dig.

Pris: 399 kr/h (med RUT-avdrag)