I hjärtat av Uppsala finner du oss – Uppsalas Apple Premium Reseller

November 2013 slog vi upp portarna till vår nya exklusiva butik där du finner högkvalitativ service och support för privatpersoner, företag samt för service-ärenden.

Produkterna du vill ha

Hos oss på Dragarbrunnsgatan hittar du förutom fantastiskt fina lokaler också hela Apples sortiment så som iPhone, iPad, Mac och Apple Watch, samt ett handplockat tredjepartssortiment. Vi har tillbehören som gör ditt Apple-universa större, roligare och mer komplett. Välkommen in så guidar vår Apple-certifierade personal dig till att hitta den absolut bästa lösningen för just dig.

Service

Vår serviceverkstad når upp till de hårda kraven för en Apple Premium Service Provider. Det borgar för mycket hög kundnöjdhet, snabbhet och kunnande. Så du kan känna dig riktigt säker på att din produkt är i trygga händer.

Företagsförsäljning

Våra rutinerade företagsförsäljare finns nära tillhands i vårt servicecenter. Vi har arbetat med att hjälpa företag att utvecklas med Apples produkter sen 80-talet. Boka ett möte på plats i butik eller ute på ditt företag så hjälper vi dig att hitta kostnadseffektiva, smarta och anpassade lösningar för ditt företag.

Varmt välkommen in till oss
// Edis med personalVåra butiker

Visa alla butiker