Världens första Apple Premium Reseller, Digital inn på Sveavägen i Stockholm, den naturliga knutpunkten för allt Apple. Du hittar oss bara ett stenkast från Hötorget.

Vi har servat Stockholmaren med kunskap och Apple-produkter i 10 år och vi fortsätter att utvecklas tillsammans med dig som kund och med våra produkter. Hos oss får hjälp att på ett enkelt och smart sätt förse dig och ditt företag med den senaste tekniken och de bästa tillbehören. Vi hjälper dig att få ut det mesta av Apples produkter så att du kan arbeta, bli underhållen och kreativt utvecklas oavsett om du befinner dig på resande fot, sitter på kontoret eller är hemma med familjen. Vi finns för att hjälpa dig att få en teknisk miljö som bara fungerar.

Helpdesk & Service

Hos oss hittar du även en av Sveriges största Apple Auktoriserade servicverkstäder. Våra tekniker har lång erfarenhet och genomgår fortlöpande utbildningar och certifieringar. Du kan därmed alltid vara trygg med att du får rätt hjälp och allt självklart repareras med originaldelar. På så sätt bryter du inga garantier genom att lämna in dina produkter hos oss, oavsett var du köpt din Apple-produkt. Vi tar emot alla Apples-produkter och reparerar dem.

Utbildningar och One-to-One

Vi hjälper dig med just det du behöver. Boka en tid med våra duktiga Apple Certified Support Professionells, på plats i butik för att få hjälp med mjukvarufrågor eller i seminariform så att du kan komma igång på riktigt med din Apple Watch, Mac, iPad eller iPhone. 


Du kan även nå oss på 010-330 3303.


Välkommen till Digital inn Sveavägen


// Bilal med personal


Våra butiker

Visa alla butiker