Just nu söker vi personal till vår butik, lär mer här

Vi är ett glatt gäng som brinner för att leverera Apple-baserade lösningar både för dig som privatkund men också till företag.

Vi finns till hands oavsett det gäller köp av nytt, upprustning av befintligt eller hjälp med mjukvara och inställningar.

Vårt utbud är brett och förutom Apples produkter erbjuder vi tillbehören till din iPad, iPhone, Mac och Apple Watch. Dessutom arrangerar vi regelbundet workshops och utbildningar. Hos oss kan du också få hjälp med installationer och uppgraderingar samt boka One-to-One.

När du hälsar på oss se samtidigt till att anmäla dig till vårt Stammis-program så att du får del av de erbjudanden och aktiviteter som är aktuella i Örebro. Vi vill även skryta med att vi har en auktoriserad Appleverkstad på plats som alltid gör det lilla extra för att så snabbt som möjligt kunna hjälpa till vid olika serviceärenden.

Vårt mål är att leverera den bästa servicen i kombination med en individuellt anpassad Apple-baserad lösning utifrån behovet och se till att upplevelsen blir den bästa. Besök oss på Drottninggatan 22 i centrala Örebro.


Välkommen in!
// Erik med personal

Våra butiker

Visa alla butiker